Our Treatments pic - CryoSilhouette

Ontdek onze diensten

Onze behandelingen

Onze lichaams-behandelingen

Afhankelijk of u een vetbevriezing, lymfedrainage, versteviging of cellulitis verzorging wenst, kan u kiezen voor Arctik 21 of Cryo 21 toestel. 

foto behandeling arctik - CryoSilhouette

Actik21

Deze techniek is ideaal voor mensen die hun tailleomtrek willen verminderen en hun lichaam een nieuwe vorm willen geven. Het ARCTIK 21 is een toestel voor lichaamsbehandeling met koude en infraroodstralen tot -20° en geschikt voor grotere oppervlakten.

Screenshot 9 - CryoSilhouette

Kleurtherapie

Kleurentherapie brengt harmonie tussen lichaam en geest en behandelt aandoeningen met behulp van kleuren. Wanneer het lichaam uit balans is door fysieke, emotionele of energetische verstoringen, brengt kleurentherapie opnieuw evenwicht.

Screenshot 4 - CryoSilhouette

Cryo21

De CRYO 21 is een toestel voor koude behandelingen tot -10° en ideaal voor kleinere oppervlakken op gelaat en lichaam. Resultaat is afslankend, meetbaar in centimers. De huid heeft een verjongend effect en wordt steviger, krijgt meer glans, elasticiteit en energie.

spierstimulatie foto - CryoSilhouette

Elektrotherapie

Het Chromo IOS 21-toestel zorgt voor elektrostimulering van de spier waardoor een drainage effect ontstaat. De spieren worden opgebouwd en de bewerkte zone verstevigd. Resultaat : afslankend - verstevigend - liftend en verjongend.

Intro Pic 1 About - CryoSilhouette

Lymfedrainage

Lymfedrainage stimuleert het lymfestelsel waarbij overtollig lymfevocht beter en sneller wordt afgevoerd. Lymfedrainage behandelt vochtophopingen. Door het lymfestelsel te stimuleren worden afvalstoffen en bacteriën uit je lichaam afgevoerd.

- CryoSilhouette

Afslankmassage

Afslankmassage zorgt voor de ontgifting en de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam. Deze massagetechniek waar we ons vooral gaan richten op je huid, bindweefsel, vetcellen, cellulitis en eveneens een zeer intensieve werking geeft op je lymfecirculatie!

Facials pic 1 - CryoSilhouette

Perfect voor uw huid

Gelaat

Deze techniek laat toe om de dode huidcellen te verwijderen en bepaalde huidproblemen aan te pakken.

Verjonging en versteviging van het gelaat door elektrische impulsen. De elektrische impulsen oefenen een positieve invloed op de cel processen en stimuleren de collageenproductie.

Cryotherapie zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen en pakt huidproblemen aan.

De huid wordt gereinigd, gehydrateerd, gelift en problemen zoals couperose, psoriasis en acne worden aangepakt.

Door de combinatie van koude en elektrische impulsen wordt de huid extra gestimuleerd en de productie van collageen dubbel verhoogd.