Hagaard 114

3090 Overijse

Bel ons op

0468 00 35 72

Combi behandelingen

Om een nog beter resultaat te bekomen met de cryobehandelingen, bieden wij u verschillende combi behandelingen aan:

Ultra strak in je vel pakket

Met de elektrostimulatie zorgen wij voor een liftend effect op het hele lichaam en een versteviging in de diepte.  De stimulatie werkt 100% op de spiervezels.  Wanneer u deze behandeling combineert met koudetherapie heeft u dubbel effect.  Alle afval- en gifstoffen worden verwijderd uit het lichaam en de huid wordt strakker en het silhouet krijgt meer vorm.

Ook hier kan de kracht van kleur toegevoegd wodren om nog een beter eindresultaat te bekomen.

190

Strak in je vel pakket

Bij deze behandeling passen we de elektrostimulatie toe voor het lymfestelsel te stimuleren in combinatie met koudetherapie.  Om opnieuw een dubbel resultaat te bekomen in het verfijnen van het silhouet en het strakker worden in je vel.

 

160

Strak en slank

Koudetherapie wordt toegepast om af te slanken en je goed te voelen in je vel.  Bovenop deze koudetherapie passen we de kracht van de kleur toe, die ervoor zorgt dat het lichaam nog meer gestimuleerd wordt en de vetcellen sneller verdwijnen. Maar ook dat de emotionele invloed aangepakt wordt en je beter in je vel voelt.

160

Feel good pakket

De kracht van elektrostimulatie is een gemakkelijke manier om af te vallen. Op natuurlijke wijze wordt de spiercontractie van fysieke activiteiten nagebootst.

Deze stimulatie wordt gecombineerd met de kracht van kleur, die voor ervoor zorgt dat het lichaam nog sneller herstelt maar een emotionele rol speelt in het goed in je vel voelen.

85

Wij bieden ook een abonnementsformule aan voor vetbevriezingsbehandelingen:

Abonnement "Arctik21" 5 + 1 Gratis

Met dit voordeelpakket hebt u gegarandeerd resultaat! Het pakket bestaat uit 6 vetbevriezingsbehandelingen "Arcrik21" voor de prijs van 5.

"Arcrik21" wordt gebruikt voor onderhuids vet tot -20°C in combinatie met infrarood, om grote oppervlakken zoals buik en billen te behandelen.

Een individuele behandeling kost normaliter €130. Met het voordeelpakket betaalt u eenmalig €650 voor 6 behandelingen: een besparing van €130!

650

Abonnement "Cryo21" 5 + 1 Gratis

Met dit voordeelpakket hebt u gegarandeerd resultaat! Het pakket bestaat uit 6 vetbevriezingsbehandelingen "Cryo21" voor de prijs van 5.

"Cryo21" is voor onderhuids vet tot -10°C en wordt gebruikt voor kleine oppervlakken zoals kin en armen. Een individuele behandeling kost normaliter €100.

Met het voordeelpakket betaalt u eenmalig €500 voor 6 behandelingen: een besparing van €100!

500