Hagaard 114

3090 Overijse

Bel ons op

0468 00 35 72

Combi behandelingen

Om een nog beter resultaat te bekomen met onze behandelingen, bieden wij u verschillende combi behandelingen aan:

Ultra strak in je vel pakket

Met de elektrostimulatie zorgen wij voor een liftend effect op het hele lichaam en een versteviging in de diepte.  De stimulatie werkt 100% op de spiervezels.  Wanneer u deze behandeling combineert met koudetherapie heeft u dubbel effect.  Alle afval- en gifstoffen worden verwijderd uit het lichaam en de huid wordt strakker en het silhouet krijgt meer vorm.

Ook hier kan de kracht van kleur toegevoegd worden om nog een beter eindresultaat te bekomen.

190

Strak en slank

Koudetherapie wordt toegepast om af te slanken en je goed te voelen in je vel.  Bovenop deze koudetherapie passen we de kracht van de kleur toe, die ervoor zorgt dat het lichaam nog meer gestimuleerd wordt en de vetcellen sneller verdwijnen. Maar ook dat de emotionele invloed aangepakt wordt en je beter in je vel voelt.

160

Feel gorgeous pakket

De afslankmassage zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit je lichaam verdwijnen met  nieuwe toevoer van zuurstoffen en bouwstoffen en minder vochtophoping.

De koudetherapie gaat de vetcellen uit je lichaam verwijderen waardoor je een dubbel effect gaat bekomen waarbij je lichaam strak en slank gaat worden.

160

All-in-one pakket

Zoals de naam het zegt, wordt bij dit pakket 3 behandelingen gecombineerd.  De afslankmassage zorgt voor de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam met de toevoer van zuurstoffen en bouwstoffen.

De koudetherapie gaat de vetcellen uit je lichaam verwijderen  en je lichaam strakker en slanker maken.

De kleurentherapie, die zorgt ervoor dat het resultaat dubbel effect heeft op het lichaam.  De kleuren zorgen tevens voor de emotionele rol en zorgen ervoor dat je je goed in je vel voelt.

190

Strak in je vel pakket

Bij deze behandeling passen we de elektrostimulatie toe voor het lymfestelsel te stimuleren in combinatie met koudetherapie.  Om opnieuw een dubbel resultaat te bekomen in het verfijnen van het silhouet en het strakker worden in je vel.

 

160

Feel good pakket

De kracht van elektrostimulatie is een gemakkelijke manier om af te vallen. Op natuurlijke wijze wordt de spiercontractie van fysieke activiteiten nagebootst.

Deze stimulatie wordt gecombineerd met de kracht van kleur, die voor ervoor zorgt dat het lichaam nog sneller herstelt maar een emotionele rol speelt in het goed in je vel voelen.

85

Duo lifting

De combinatie van koudetherapie met elektrische impulsen zorgt voor een dubbel resultaat op het gelaat. 

De koude zorgt voor een verjongend, liftend effect met aanmaak van collageen waarbij de impulsen de productie van de collageen gaan verhogen.

100

Feel shining pakket

De afslankmassage zorgt voor de afvoer van de afvalstoffen uit je lichaam en de toevoer van zuurstoffen en bouwstoffen.  Je lichaam zal strakker en steviger worden.

De toevoeging van de kracht van kleurentherapie zorgt dat u nog een beter eindresultaat bekomt.

90