Hagaard 114

3090 Overijse

Bel ons op

0468 00 35 72

Slank worden door vetcellen te bevriezen en zonder chirurgische ingreep!

Onmiddellijk resultaat na de eerste behandeling.

Wat is cryotherapie?

Bij cryotherapie worden vetcellen bevroren. Ze zijn gevoelig voor koude en bevriezen bij een temperatuur van -10/-20 °.  Eenmaal sterk afgekoeld, doden ze zichzelf (apoptose). Het beschermend vliesje, celembraan genoemd, breekt waardoor de vetcel spontaan en langzaam gaat leeglopen.  Deze leegloopperiode duurt ongeveer 15 dagen. Daarna zal de cel uitkristalliseren en het lichaam verlaten via de natuurlijke weg.

Het effect van de lichaamsbehandeling door koude is vanaf de eerste behandeling zichtbaar.  Deze techniek is ideaal voor mensen die hun tailleomtrek willen verminderen en tegelijkertijd hun lichaam een nieuwe vorm willen geven, verstevigen en tonifiëren (stimuleren).   Cryotherapie kan toegepast worden op alle huidtypes, zelfs tijdens de zomerperiode.

Om tot een goed resultaat te komen, bevelen we meerdere behandelingen aan. Tussen iedere behandeling laten we een periode van 14 dagen om het lichaam tijd te geven alle afvalstoffen af te voeren. Bij het verstevigen van de huid is een korte periode toegestaan. Wil je flink wat kilo’s afvallen, overweeg dan het PRO10 proteïnedieet in combinatie met de cryotherapie.

Het is belangrijk om tijdens de behandelingen voldoende water te drinken. Dat bevordert de afvoer van afvalstoffen, dus ook van de gekristalliseerde vetcellen.

Wat gebruiken we voor de behandelingen?

  • De CRYO 21 is een toestel voor koude behandelingen tot -10° en ideaal voor kleinere oppervlakken op gelaat en lichaam.
  • Het ARCTIK 21 apparaat is een toestel voor lichaamsbehandeling met koude en infraroodstralen tot -20° en uiterst geschikt voor grotere oppervlakten.

We gebruiken een gecombineerde techniek die zorgt voor de stimulering van de bloedsomloop, een progressieve spierontspanning.  Het doel is om zwellingen te verminderen en zenuwimpulsen naar de gewrichten of de spieren te blokkeren. Verhoog het afslankresultaat door deze therapie te combineren met afslankingsmassage.

Onze behandelingen zijn volledig pijnloos. Omdat we geen zuignappen gebruiken, is er ook geen risico op bloeduitstortingen (hematomen).

Behandeling met koudetherapie, wat zijn de effecten?

  • Cellulitis: koude verwijdert giftige vloeistoffen die opgestapeld zijn in onze vezels en vermindert de vorming van sinaasappelhuid
  • Lymfedrainage:  koude bevordert de specifieke werking van drainage en verhoogt de zuurstoftoevoer en de bloedsomloop doordat de vloeistoffen beter circuleren
  • Hermodellering en tonifiëring van de huid
  • Liftend effect en verjonging van de huid
  • Striemen: koude regenereert ontstoken weefsels en geeft ze een nieuwe kleur, waardoor de zichtbaarheid van de striemen vermindert
  • Afslankend, meetbaar in centimeters
  • Ook esthetisch verbetert de huid want ze krijgt meer elasticiteit, glans, energie en stevigheid

Hier zie je onze tarieven. Maak gerust een afspraak voor een proefbeurt, zo zie je meteen het resultaat van onze behandelingen.