Bindweefselmassage Voor Een Strak Lichaam

Je leeft gezond, springt af en toe binnen in de fitness en vult je winkelkar met gezonde snacks. Toch blijft je lichaamsomtrek hetzelfde en je broek spannen! De laatste centimeters verliezen? Een bindweefselmassage verstevigt je huid op een intensieve, resultaatgerichte manier. CryoSilhouette in Overijse masseert de afvalstoffen uit je lichaam en brengt je figuur 100% in shape met hun bindweefselmassage. Iets voor jou?

Bindweefselmassage, beauty van binnenuit

Bindweefsel kan je best omschrijven als de lijm tussen de huid en de spieren die bloed en zenuwen naar onderliggende structuren stuurt. Organen, gewrichten, spieren… Bindweefsel verbindt, ondersteunt en beschermt je lichaam tegen infecties en voert afvalstoffen af. Een soepele, strakke huid? Dit rekbaar weefsel bevat tal van verstevigende huidonderdelen, zoals collageen en elastine. Ideaal om huidveroudering en cellulite van binnenuit tegen te gaan!

Centimeters verliezen op de massagetafel

Een bindweefselmassage klinkt dan wel als een ontspannend me-time momentje, maar vergis je niet: deze behandeling is gericht op het behalen van straffe resultaten. Geen gezellige kaarsen, zachte bewegingen, of relaxerende treatment, wél een serie van krachtige, manuele handelingen die het diepgelegen bindweefsel aanwakkert en activeert. Huidversteviging, een goede doorbloeding, een strak lichaam… Tijdens een bindweefselmassage wordt je huid stevig gekneed en geknepen, waardoor zowel je huidconditie als figuur verbetert. Cellulite of dat laatste vetrolletje? Die worden vakkundig weggemasseerd!

Een diepe bindweefselmassage? Maak een afspraak

De voordelen van een bindweefselbehandeling?

  • Lichaamsomtrek versmallen | Effectieve drainage voor een strak silhouet.
  • Huidverbetering | Optimaliseren van de huiddoorbloeding, celdeling en huidstructuur.
  • Lichaamsontgifting | Deze massage bevordert de afvoer van afvalstoffen. Hello detox!
  • Herstel van bindweefsel | Doeltreffende bestrijding van onderhuidse verklevingen.
  • Anti-cellulite | Last van een appelsienenhuid? Wij strijken alle plooien en putjes glad.

Bindweefselmassage voor je lichaam en gezicht

Je dubbele kin wegwerken? Of ga je voor een full body bindweefselbehandeling? Afhankelijk van het resultaat dat je wil behalen, behandelt CryoSilhouette je hele lichaam of enkel bepaalde zones. Armen, benen, buik, gezicht, … Neem plaats op onze massagetafel en ontdek de instant voordelen van een diepgaande bindweefselbehandeling. Een stevig en smooth resultaat? Onze anti cellulite massage oil ruikt niet alleen naar een luxueuze spa, maar trekt je huid ook lekker strak. Win-win!

Je lichaam ontgiften met een bindweefselmassage? CryoSilhouette in Overijse kent de kneepjes van het vak! Contacteer ons via 0468 00 35 72 of info@cryosilhouette.be of maak hier een afspraak >>

Deel bericht:

Meer blog berichten

Wetenschappelijk onderzoek cryolipolyse

Cryolipolyse: Het Bevriezen van Vet voor een Sculpturaal Lichaamscontour Welkom bij Cryosilhouette, waar innovatie en wetenschap samenkomen om een revolutie teweeg te brengen in niet-chirurgische

Bindweefselmassage Voor Een Strak Lichaam

Je leeft gezond, springt af en toe binnen in de fitness en vult je winkelkar met gezonde snacks. Toch blijft je lichaamsomtrek hetzelfde en je broek spannen! De laatste centimeters verliezen? Een bindweefselmassage verstevigt je huid op een intensieve, resultaatgerichte manier.

Cryotherapie – 10 Meest Gestelde Vragen

Cryotherapie is een behandeling om vet te verliezen. De onderhoudse vetcellen worden gekoeld tot een temperatuur van -10°C tot -20°C, afhankelijk of u voor het cryotoestel of arctiktoestel kiest. Doordat de vetcellen worden gekoeld, worden deze gekristalliseerd.

Geen andere artikelen meer beschikbaar.