- CryoSilhouette

Bindweefselmassage Voor Een Strak Lichaam

Je leeft gezond, springt af en toe binnen in de fitness en vult je winkelkar met gezonde snacks. Toch blijft je lichaamsomtrek hetzelfde en je broek spannen! De laatste centimeters verliezen? Een bindweefselmassage verstevigt je huid op een intensieve, resultaatgerichte manier.

Lees meer »
Screenshot 3 1 - CryoSilhouette

Cryotherapie – 10 Meest Gestelde Vragen

Cryotherapie is een behandeling om vet te verliezen. De onderhoudse vetcellen worden gekoeld tot een temperatuur van -10°C tot -20°C, afhankelijk of u voor het cryotoestel of arctiktoestel kiest. Doordat de vetcellen worden gekoeld, worden deze gekristalliseerd.

Lees meer »
afslanken cryotherapie jpg - CryoSilhouette

Slim Afslanken?

Aperitieven, lekker uit eten, lang tafelen op je terras, … Na een zomer boordevol staycations en fijne tripjes, spant je herfstgarderobe al eens nét iets te strak om je lijf. Vakantiekilo’s kwijtraken? Snel vermageren met de juiste voeding en slimme afslanktips? Samen met CryoSilhouette ga je voor een gezonde, slanke én strakke septemberstart. Let’s go!

Lees meer »
spierstimulatie foto - CryoSilhouette

Wat Is Elektrotherapie?

Elektrostimulatie heeft heel wat gunstige werkingen op het lichaam. Gevolg grote aanmaak van collageen en elastine met resultaat dat de huid voller en strakker wordt.

Lees meer »