Elektrotherapie voor sterke spieren

Elektrotherapie voor sterke spieren

Artrose, reuma of nekpijn verlichten? Of ben je op zoek naar een snelle behandeling voor strakke spieren? Elektrotherapie is een vorm van spierstimulatie die fysieke klachten vermindert en zorgt voor meer spierkracht. Bij CryoSilhouette ben je zeker van een vlotte en pijnloze behandeling!

Elektrotherapie: pijn verminderen en spierkracht verbeteren 

Elektrotherapie is een specialisatie binnen de kinesitherapie die je spieren stimuleert zonder dat je in beweging hoeft te komen. Deze behandelingsmethode gebeurt met een kwalitatief toestel dat kleine elektrische schokjes naar je spieren stuurt waardoor ze het signaal krijgen om zich aan te spannen. Resultaat? Efficiënte spiercontracties die je lichaam versterken en pijn verlichten. De ideale aanvulling op een revalidatie of sporttraining!

“Tijdens een lichamelijke inspanning sturen je hersenen een signaal naar je spieren om ze te laten samentrekken. Een behandeling met elektrotherapie bootst deze natuurlijke processen na. Zo laat je je lichaam spieren kweken, zonder enige inspanning. Handig!”

Beter in je vel met elektrotherapie Nekpijn, pijn tussen de schouderbladen, last van de heup, knie of pols, … Zorg dragen voor je lichaam is de eerste stap naar een gezonde levensstijl. De elektrotherapie behandeling van CryoSilhouette biedt een antwoord op heel wat lichamelijke klachten, van artrose en reuma tot pijnlijke gewrichten of lage rugpijn. De elektrische impulsen pakken het probleemgebied doeltreffend aan, versterken de weefsels en verlichten fysieke klachten en spierpijn.

Elektrotherapie tegen reuma, artrose, rugpijn of gewrichtspijn? Maak een afspraak!

Elektrotherapie voor een sterk én strak lichaam 

Sterke spieren vormen de basis van een fit en gezond lichaam. De elektrostimulatie behandelingen van CryoSilhouette zorgen voor een strak en stevig resultaat! Naast pijnverlichting of de vermindering van lichamelijke overgevoeligheid, is elektrotherapie ook bijzonder geschikt voor wie meer spierkracht wil opwekken. Spieren stimuleren, aanspannen, prikkelen en loslaten, … De elektrische impulsen bevorderen je spierkracht van binnenuit. Veilig én pijnloos, want wij hechten veel belang aan het comfort tijdens je behandeling. 

Een strakke gezichtshuid? Spierstimulatie heeft niet alleen effect op het lichaam, maar ook op je gelaat! Een dubbele kin wegwerken, rimpels verminderen of de huid van je hals verstevigen:  elektrotherapie zorgt voor een strakker gezicht met verjongend effect. 

“Nekklachten, rugpijn, meer spierkracht, … Afhankelijk van je lichamelijke klachten of wensen, stemmen we onze behandeling elektrotherapie af op de noden van je lichaam.”

Elektrotherapie voor een strakke huid of stevige spieren? Maak een afspraak!