Fat Freezing Belt ~ CryoSilhouette

Revolutionaire gordel voor vetreductie

Fatfreezing at home


In 2016 werd in de UK de eerste ice-gordel voor vetbevriezing en vetreductie ontwikkeld en getest. Ondertussen worden deze Fat Freezing Belts over de hele wereld gebruikt.

Over Fat Freezing Belts

 
 
 

Dé referentie op vlak van vetreductie

Ontwikkeld in 2016 en sindsdien zijn onze Fat Freezing Belts dé referentie op vlak van vetreductie. Ze worden aanbevolen ter aanvulling van klinische cryolipolysebehandelingen om de resultaten te verbeteren. ECHTER kunnen ze ook perfect op zichzelf gebruikt worden.

Talrijke studies hebben de efficiëntie van vetbevriezing bewezen met meer dan 19 klinische onderzoeken die op Google zijn gevonden, waaronder studies die bewijzen dat het plaatsen van een bevroren massa tegen gerichte zones op het lichaam gedurende lange perioden de vetcellen kan doden.

Vetbevriezen bij je thuis

Na meer dan 7.000 individuele klanten behandeld te hebben, zetten we met vertrouwen onze naam achter onze vetbevriezingsgordels, die vergelijkbare resultaten opleveren als klinische vetbevriezingsprocedures. De veelzijdigheid van de gordel zorgt ervoor dat je vet kunt bevriezen simpelweg bij jouw thuis.

Terwijl bij onze cryolipolysemachines één behandeling per zone nodig is, vragen de gordels een gebruik van 30 dagen voor vergelijkbare resultaten.

Hoeveel belts zitten er in één verpakking?

Eén verpakking bevat 1 heupgordel, 2 kleine belts voor benen of armen en 5 bevriezingspakketten.

Hoe moet ik de bevriezingspakketten gebruiken?

De bevriezingspakketten worden gevuld met water en nadien in de diepvries gelegd.  Ze mogen niet op elkaar gelegd worden.

Hoelang moet ik de belts dragen?

Om goede resultaten te hebben, draag je best de belts gedurende één uur per dag en gedurende een periode van 30 dagen.

Waar en hoe kan ik deze belts dragen?

Je kan de belts thuis dragen in je zetel of tijdens het thuiswerken.

Welke zones van lichaam kan ik behandelen?

Je kan de belts gebruiken voor je buik, love handles, armen en billen.

Wat na de periode van 30 dagen?

Als onderhoud na de periode van 30 dagen, kan je de belts gedurende 2à3 keer per week verder gebruiken.

Moet ik een speciaal dieet volgen?

Neen, gezonde voeding is belangrijk, alsook 2 liter water per dag om de afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Hoe doe ik de belts aan?

Je stopt de bevriezingspakketten (uit de diepvries) in de gleuf van de belts, die je op de gewenste zone van je lichaam doet en afsluit met de velcro sluiting.

Bewaar ik de bevriezingspakketten steeds in de diepvries?

Ja en deze mogen niet op elkaar geplaatst worden.

Wanneer heb ik resultaat?

Afhankelijk van je lichaam en je vetpercentage, kan je al resultaat zien na 14 dagen. Je meet best de omtrek van de te behandelen zone voor je begint en op het einde van de periode.

 

Witte vetcellen zijn vatbaar voor koude

 

Subcutaan vet of witte vetcellen onder de huid zijn gevoelig voor koude. Dit is het dikke vet op je middel, heupen, dijen, billen, buik, rug, flanken en de borstkas bij mannen..

 

Rond 30-40% van de witte vetcellen worden geviseerd

 

Als je onze Fat Freezing Belt gedurende de juiste periode draagt, zullen tussen 30% en 40% van de witte vetcellen bevriezen en afsterven. 

 

Wanneer een vetcel sterft, ontdoet het lichaam zich van de vetcel

 

Wanneer een witte vetcel bevriest, kan ze niet overleven in het membraan en sterft dus af. Vervolgens komen cellen van het immuunsysteem (macrofagen) in actie om de dode vetcellen door de lever te metaboliseren. Zo worden deze op natuurlijke wijze verwijderd. .

 

30-50 dagen later

Gebruik jouw Fat Freezing Belt voor vetbevriezen gedurende 30 dagen elke dag op een specifieke zone, drink 2 liter water per dag en masseer de plek na het invriezen. Zo zal je gegarandeerd het vet in deze zone met 30-40% verminderen. 

Aanbieding!

Fat Freezing Belts – The Body Kit

69,00

Vetvermindering en vormgeving voor het hele lichaam met deze volledige lichaamsset. Behandel je taille, heupen, buik, flanken, dijen, enkels, armen en billen. Ook geschikt voor de mannelijke borstkas.

Uitverkocht

Beschrijving

Je ontvangt 1 heupgordel, 2 kleine riemen voor op de armen of benen en 5 vetbevriezingspakketten (1 groot en 4 klein) plus volledige instructies.

Of het nu gaat om bingovleugels, love handles, muffin tops, … deze set riemen is de set voor jou.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fat Freezing Belts – The Body Kit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Cryotherapie: slank worden door vetcellen te bevriezen, pijnloos en zonder chirurgische ingreep!

Het effect van de lichaamsbehandeling door koude is vanaf de eerste behandeling zichtbaar. Cryotherapie is volledig pijnloos en kan toegepast worden op alle huidtypes, zelfs tijdens de zomerperiode.

Deze techniek is ideaal voor mensen die hun tailleomtrek willen verminderen en tegelijkertijd hun lichaam een nieuwe vorm willen geven, verstevigen en stimuleren.   

Contact Details

Hagaard 114, 3090 Overijse


info@cryosilhouette.be

+32 468 00 35 72