Slim Afslanken?

Met CryoSilhouette ga je strak het najaar in!

Slim afslanken? Met CryoSilhouette ga je strak het najaar in!

Aperitieven, lekker uit eten, lang tafelen op je terras, … Na een zomer boordevol staycations en fijne tripjes, spant je herfstgarderobe al eens nét iets te strak om je lijf. Vakantiekilo’s kwijtraken? Snel vermageren met de juiste voeding en slimme afslanktips? Samen met CryoSilhouette ga je voor een gezonde, slanke én strakke septemberstart. Let’s go!

Gezonde voeding en snacks

Ieder pondje gaat door het mondje. Niets is minder waar! Wie gezond wil leven en centimeters wil verliezen, besteedt best voldoende aandacht aan een gezond en evenwichtig eetpatroon.


Hoe verdik je? De ins en outs van suikers, glucose en vetopslag.

Snelle suikers en geraffineerde koolhydraten laten onze bloedsuikerspiegel pieken. Taart, snoep, chips, wit brood, … Nadat we de suikers naar binnenwerken, maakt ons lichaam een grote hoeveelheid insuline aan, die de glucose naar onze spier- en hersencellen brengt voor een extra energieboost.

Een overschot aan suikers? Die slaat je lichaam op als vet, een voorraadkastje dat pas opengetrokken wordt als je lichaam het later nodig heeft. Eet je daarna snel nieuwe suikers, dan geeft je lichaam voorkeur aan de nieuwe energiebron en blijft de voorraadkast stevig dicht. Resultaat? Vet stapelt zich op, de weegschaal schiet de hoogte in en je favoriete jeans zit plots te krap. Tijd om de vicieuze cirkel te doorbreken!


Eiwitrijk eten: meer spiermassa, minder honger

Eiwitten zijn onmisbaar voor de opbouw én het behoud van onze spieren. Onmisbaar in een gezond voedingsschema! Afvallen zonder honger? Omdat eiwitten trager verteren, verbrand je meer calorieën en blijf je langer verzadigd. CryoSilhouette biedt gevarieerde voedingspakketten met proteïnerijke snacks, ideaal als gezond tussendoortje op het werk of ’s avonds voor tv. Bye hongerpiek, hallo strak en gespierd lichaam!

Proteïnevoeding voor elke dag? CryoSilhouette boost je gezonde levensstijl met eiwitrijke maaltijdvervangers en snacks. Neem contact op >>

Afslankmassage met instant effect

Eet je gezond en leef je actief, maar wil je dat laatste vetrolletje vakkundig laten wegwerken? Een afslankmassage maakt je lijf niet alleen strakker, maar werkt ook fantastisch tegen cellulitis. Lymfeklieren stimuleren, afvalstoffen verwijderen, bloed laten circuleren, … Afhankelijk van het resultaat dat je voor ogen hebt, nemen we tijdens deze manuele massage gericht enkele zones of je hele lichaam onder handen. De focus? Die ligt niet zozeer op kilo’s kwijtspelen, wél op centimeters verliezen om te kunnen afslanken.

TIP | Je afslankmassage naar the next level tillen? Daarvoor combineer je het manuele werk met een vetbevriezingsbehandeling. Nadat onze professionele masseuse je lichaam loskneedt en voorziet van een drainage, bewerken we de zones met onze gespecialiseerde machines voor cryotherapie. Best of both worlds!

Een afslankmassage boeken bij CryoSilhouette? Wij verwelkomen je graag in onze praktijk in Overijse. Neem contact op >>

Goed in je vel met chromotherapie

Slim aflsanken? Je vermageringsproces stimuleren met gekleurd licht? Chromotherapie plaatst afslanken letterlijk en figuurlijk in een nieuw daglicht. Tijdens een behandeling kleurentherapie worden de hersenen geprikkeld met specifieke kleuren die bepaalde gevoelens opwekken. Eetbuiten, depressie, somberheid, … Chromotherapie grijpt in op de juiste pijnpunten en stabiliseert de vibraties van je lichaam. CryoSilhouette beschikt over een professionele gekleurde lichthemel die we vlot combineren met andere behandelingen.

TIP | Met chromotherapie zit je niet alleen emotioneel, maar ook fysiek beter in je vel. Wist je dat de gekleurde lampen bijvoorbeeld geweldig werken tegen cellulitis? Dubbel check!  

Een gezonde levensstijl met proteïnevoeding, afslankmassages of chromotherapie? CryoSilhouette begeleidt je persoonlijk naar een strak figuur. Neem contact op >>

Deel bericht:

Meer blog berichten

Wetenschappelijk onderzoek cryolipolyse

Cryolipolyse: Het Bevriezen van Vet voor een Sculpturaal Lichaamscontour Welkom bij Cryosilhouette, waar innovatie en wetenschap samenkomen om een revolutie teweeg te brengen in niet-chirurgische

Bindweefselmassage Voor Een Strak Lichaam

Je leeft gezond, springt af en toe binnen in de fitness en vult je winkelkar met gezonde snacks. Toch blijft je lichaamsomtrek hetzelfde en je broek spannen! De laatste centimeters verliezen? Een bindweefselmassage verstevigt je huid op een intensieve, resultaatgerichte manier.

Cryotherapie – 10 Meest Gestelde Vragen

Cryotherapie is een behandeling om vet te verliezen. De onderhoudse vetcellen worden gekoeld tot een temperatuur van -10°C tot -20°C, afhankelijk of u voor het cryotoestel of arctiktoestel kiest. Doordat de vetcellen worden gekoeld, worden deze gekristalliseerd.

Geen andere artikelen meer beschikbaar.