Hagaard 114

3090 Overijse

Bel ons op

0468 00 35 72

Testimonial Inge

Inge ging voor een strakke onderkin met Cryosilhouette.

Hoe kan ik mijn dubbele kin wegwerken op een duurzame manier, zonder dat het pijn doet? Een veelgestelde vraag waar Cryosilhouette het antwoord op weet! Inge is 46 jaar en gezegend met een slank lichaam. De doorn in haar oog? De huidverslapping ter hoogte van haar onderkin. Lees hier hoe Inge met cryotherapie de puntjes op de i van haar uiterlijk zette!

 

 

Slappe onderkin laten verstevigen

 

“Een stevige huid zit bij ons niet in de familie. Net zoals mijn mama, kreeg ik al op vrij jonge leeftijd te maken met huidverslappingen. Ondanks ons slank figuur is de huid rond ons gelaat iets losser, wat het gekende ‘dubbele kin-effect’ veroorzaakt. Niet evident voor iemand zoals mij die van nature veel belang hecht aan een fijn en verzorgd voorkomen!”

 

Huidverslapping tegengaan met Cryosilhouette

 

“Toen ik op Facebook een voor- en nafoto zag van iemand die vetbevriezing had laten uitvoeren bij Cryosilhouette, was ik benieuwd naar het effect van cryotherapie op mijn onderkin. Ik boekte een afspraak en werd met een big smile ontvangen door Katja, gespecialiseerd in vetbevriezing voor verschillende zones van het lichaam. Na het invullen van een klantenfiche en een milde reiniging van mijn hals, startte Katja onmiddellijk met de behandeling. Gel uitsmeren, een folie aanbrengen, masseren met de machine, … Na een halfuurtje was de eerste sessie al achter de rug, professioneel én vlot.”

 

Vetbevriezing en weefselversteviging van de onderkin

 

“Het voordeel van een vetbevriezing bij Cryosilhouette? De transparantie bij het vaststellen van de resultaten. Zowel voor als na de behandeling neemt Katja een profielfoto, die we nadien samen vergelijken. Het verschil is opvallend groot! Mijn onderkin valt veel minder op en mijn zelfvertrouwen krijgt een extra boost. Hoewel de vetbevriezing ijskoud aanvoelt, zorgt ze voor instant resultaat én wordt ze met de grootste sympathie uitgevoerd. Een mooie balans tussen hartelijkheid en professionaliteit!”

 

Een strakke onderkin met vetbevriezing? Maak hier onder een afspraak!