Hagaard 114

3090 Overijse

Bel ons op

0468 00 35 72

Testimonial Pascale

Happy client Pascale verloor 20 centimeter met vetbevriezing.

Een slank figuur op een snelle, efficiënte manier: dromen we daar niet allemaal van? Na een teleurstellende laserbehandeling bij een ander salon, vond Pascale haar weg naar Cryosilhouette voor een vetbevriezing. Het resultaat na de eerste sessie? Een verlies van 5 cm! Lees hier haar succesverhaal.

Vetbevriezing vs. laserbehandeling: zelfde prijskaartje, verschillend effect

 

“Met de focus op een strak figuur, probeerde ik afgelopen jaar een laserbehandeling voor vetreductie. Een veelbelovende afslankmethode die al snel uitdraaide op een ontgoocheling, want zelfs na mijn laatste behandeling zag ik geen enkel resultaat. Door die laserbehandeling verloor ik uiteindelijk meer tijd en geld dan centimeters. Dat kon beter!”

 

Cryosilhouette: vet bevriezen in een vertrouwelijke sfeer

“Op aanraden van een kennis, klopte ik aan bij Cryosilhouette. Ik had al wel eens over vetbevriezing gehoord en was benieuwd welk effect het zou hebben op mijn lichaam. Tijdens mijn eerste afspraak, stelde vetbevriezingsspecialiste Katja me meteen gerust: we zouden starten met een eenmalige sessie cryotherapie, zonder dat ik gebonden was aan een abonnement. Zag ik daarna geen resultaat? Dan stopten we de behandeling onmiddellijk, zonder extra kosten. Een eerlijke aanpak die meteen voor vertrouwen zorgde.”

 

Centimeters verliezen met cryotherapie

 

“Aan het begin van de sessie poseerde ik voor een duidelijke voor-foto en nam ik plaats op de behandelingstafel. Katja bracht de gel aan op mijn buik, plaatste de folie erover en masseerde de zone zo’n 20 minuten met het koude toestel. Toegegeven: de vetbevriezingsbehandeling is écht ijskoud, maar pijn doet het niet. De resultaten van de cryotherapie waren verbluffend: rond mijn buik was ik na een sessie al 5 cm verloren. Ongelofelijk! In combinatie met een gezond voedingspatroon, ben ik na 3 sessies maar liefst 20 cm kwijt. Goed voor een nieuwe kledingmaat én heel wat complimentjes. Dankzij mijn eigen ervaring weet ik nu dat de techniek werkt en kan ik deze met een gerust hart aanbevelen aan familie en vrienden.”

 

Een vetbevriezingsbehandeling voor een slank figuur? Maak hier onder je afspraak >>