Wat Is Cryotherapie Of Lipolyse?

Cryotherapie of lipolyse?

Bij cryotherapie of lipolyse worden vetcellen bevroren. Ze zijn gevoelig voor koude en bevriezen bij een temperatuur van -10/-20 °.  Eenmaal sterk afgekoeld, doden ze zichzelf (apoptose). Het beschermend vliesje, celmembraan genoemd, breekt waardoor de vetcel spontaan en langzaam gaat leeglopen.  Deze leegloopperiode duurt ongeveer 15 dagen. Daarna zal de cel uitkristalliseren en het lichaam verlaten via de natuurlijke weg.

Het effect van de lichaamsbehandeling door koude is vanaf de eerste behandeling zichtbaar.  Deze techniek is ideaal voor mensen die hun tailleomtrek willen verminderen en tegelijkertijd hun lichaam een nieuwe vorm willen geven, verstevigen en tonifiëren (stimuleren).   Cryotherapie kan toegepast worden op alle huidtypes, zelfs tijdens de zomerperiode.

Om tot een goed resultaat te komen, bevelen we meerdere behandelingen aan. Tussen iedere behandeling laten we een periode van 14 dagen om het lichaam tijd te geven alle afvalstoffen af te voeren. Bij het verstevigen van de huid is een korte periode toegestaan.

Het is belangrijk om tijdens de behandelingen voldoende water te drinken en gezond te eten. Dat bevordert de afvoer van afvalstoffen, dus ook van de gekristalliseerde vetcellen.

Wat gebruiken we voor de behandelingen?

  • De CRYO 21 is een toestel voor koude behandelingen tot -10° en ideaal voor kleinere oppervlakken op gelaat en lichaam.
  • Het ARCTIK 21 apparaat is een toestel voor lichaamsbehandeling met koude en infraroodstralen tot -20° en uiterst geschikt voor grotere oppervlakten.

We gebruiken een gecombineerde techniek die zorgt voor de stimulering van de bloedsomloop, een progressieve spierontspanning.  Het doel is om zwellingen te verminderen en zenuwimpulsen naar de gewrichten of de spieren te blokkeren. Verhoog het afslankresultaat door deze therapie te combineren met afslankingsmassage.

Deel bericht:

Meer blog berichten

Wetenschappelijk onderzoek cryolipolyse

Cryolipolyse: Het Bevriezen van Vet voor een Sculpturaal Lichaamscontour Welkom bij Cryosilhouette, waar innovatie en wetenschap samenkomen om een revolutie teweeg te brengen in niet-chirurgische

Bindweefselmassage Voor Een Strak Lichaam

Je leeft gezond, springt af en toe binnen in de fitness en vult je winkelkar met gezonde snacks. Toch blijft je lichaamsomtrek hetzelfde en je broek spannen! De laatste centimeters verliezen? Een bindweefselmassage verstevigt je huid op een intensieve, resultaatgerichte manier.

Cryotherapie – 10 Meest Gestelde Vragen

Cryotherapie is een behandeling om vet te verliezen. De onderhoudse vetcellen worden gekoeld tot een temperatuur van -10°C tot -20°C, afhankelijk of u voor het cryotoestel of arctiktoestel kiest. Doordat de vetcellen worden gekoeld, worden deze gekristalliseerd.

Geen andere artikelen meer beschikbaar.